Så året runt!

Så året runt!

Så året runt är en kollektion från Nelson Garden med fröer som är lämpliga att på olika vis så året runt. Genom att så under årets alla månader får du inte bara en oändlig skördesäsong, du sprider också ut odlingsarbetet över året så att det kan passa in i din vardag.

I Så året runt finns lågväxta tomat- och gurkplantor som lämpar sig för inomhusodling, grönsaker som behöver förodlas redan på vintern för att hinna ge skörd, samt blommor som kan höst- och vintersås utomhus.

En del av sorterna i Så året runt är härdiga grönsaker som är lämpliga att så på friland och i växthus året runt. Sorterna är utvalda av odlingsprofilen Sara Bäckmo som driver Nordens största trädgårdsblogg. På dessa fröpåsar, märkta Saras Bäckmo, är såanvisningarna skrivna utifrån Sara Bäckmos egna erfarenheter som hjälper hobbyodlaren att få ut det bästa av varje grönsak över året. Med särskilda odlingsanvisningar för varje säsong – vår, sommar, höst och vinter – blir det enklare för fler att odla mer. Påsarna i Så året runt med Sara Bäckmo innehåller extra många fröer så att de räcker hela året.

Totalsumma:
    Till kassan