Köpvillkor

1. Priser

Alla priser på hemsidan är i svenska kronor (SEK) och visas med eller utan moms.


2. Betalning

Swish - Väljer du betalsätt Swish uppmanas du, efter att du bekräftat ditt köp i kassan, att öppna Swish-appen i din smartphone/surfplatta. Där finns alla uppgifter förifyllda och du behöver bara godkänna köpet med ditt Mobila BankID. När betalningen genomförts skickas du automatiskt till sidan med orderbekräftelsen (avgift 0 kr).

- Bg-Bankgiro - Du betalar före leverans, till vårt till vårt Bg 5812-7523 omgående efter genomfört köp, ange beställningsnummer (finns på Beställningsbekräftelsen som alltid skickas omgående till den e-postadress du anger vid köptillfället). Vi skickar varorna när vi ser betalningen, normalt 2 bankdagar efter att betalningen gjorts (avgift 0 kr).

-PaysonCheckout 2.0 - Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss.

Med Payson kan du betala med Faktura/Delbetala eller sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se .

            Kortbetalning/Direktbetalning via Payson (avgift 0 kr)

            PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar (avgift 0 kr).

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.

Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.


             Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.


             Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


3. Leverans

Vi skickar varorna med PostNord som:
Brev Klass1 - direkt till din brevlåda
Skrymmande Brev - hämtas ut på ditt närmaste utlämningsställe
Paket - hämtas ut på ditt närmaste utlämningsställe

Obs! Vid betalsätt Payson levereras varor endast till kundens folkbokföringsadress, detta pga säkerhetsskäl.


4. Leveranstid

...är normalt 2-5 arbetsdagar.

 

5. Fraktkostnad

Vi levererar fraktfritt inom Sverige för order med varuvärde minst 300 kr.

För order med varuvärde mindre än 300 kr tar vi en fraktavgift på 19 kr.

Vid retur eller byte betalar köparen returfrakten.


6. Reklamationer

Om du inte är nöjd med varan du erhållit, tveka inte att kontakta oss på butiken@froer.nu så vi kan lösa problemet. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål, klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.


7. Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.


8. Skadade paket

Om paketet anländer skadat så anmäl detta omedelbart till utlämningsstället och gör en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan kan härledas till transportföretagets hantering, så kontakta dem och gör en skadeanmälan.


9. Ej uthämtade paket

Har du beställt varor och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (14 dgr), så kommer vi att debitera dig 200 kr för att täcka våra omkostnader.